LA JEDET MOR I RESSUCITA SENTIMENTAL I MUSICALMENT 

Un single sincer, amb qualitat musical, estètica, referents i homenatges.

La catalana i andalusa Jedet, ho ha tornat a fer. Després de mostrar la seva part més sensible amb el seu single “Me pongo a llorar de lo mucho que te quiero, l’artista ha trepitjat fort amb “Te arrepentirás“, la nova cançó que ja conta amb 216.487 visualitzacions a YouTube. Entre una infinitud de referències, la Jedet manté la seva personalitat tan distintiva en un gènere musical que no l’havíem vist fins ara.

Després de seguir tota la seva trajectòria, sens dubte, podem dir que estem davant d’un dels singles i videoclips que marca un abans i un després en la seva carrera musical. Una peça amb molta personalitat i caràcter, i, per als que coneixien a l’artista prèviament, amb moltes picades d’ull.

El videoclip comença amb un diàleg extret de la pel·lícula Kika de Pedro Almodóvar i es veuen les clares referències musicals amb la base de You know Im no good de la cantant Amy Winehouse i certs detalls estètics que recorden a la seva admirada Lana del Rey.

“Te di mi dineromi almami cuerpoy no lo valorasDejé mi hogar y mi piel por ti. Cuando ellos no estaban y no te ayudabanyo te defendí“. Entre tons suaus i colorits i una estètica retro, Pedro Artola plasma amb el seu videoclip la història de desamor i traïció que la Jedet ha volgut explicar.

De sobte, en un moment del videoclip, la protagonista aparareix en un taút després de ser apunyalada per un noi, fent referència a la traïció. Posteriorment apareix en el cel amb un grup de dones transsexuals, homenatjant d’aquesta manera el col·lectiu i simbolitzant la salvació, o alliberament, mostrant-se amb una actitud més alegre i forta.

Finalment, en el moment dels crèdits apareix lligada amb cadenes entre figures, mostrant-se d’aquesta manera atrapada en una relació, en uns cànons o en una època de la vida. Depenent de qui s’ho miri.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *